Close

+31 765 96 31 40 info@polproduct.nl

Join Us

Polproduct BV is a fast growing small family business dedicated to growing, manufacturing and trading of Fruits and Vegetables for Industries of Jams, Beverages, Yogurts, etc… Our main office is located in Breda but we are present through our partners in numerous locations (Poland, North Africa, Canada, etc…).

Today Polproduct BV is a team of 8 experienced business minded people generating a turnover of 15 M€ with a steady 2 digits growth over the last 3 years.

Polproduct Netherlands B.V. is een bedrijf dat niet alleen handelt in bevroren fruit, maar ook fruitpurees maakt voor de voedingsverwerkingsindustrie. Daarnaast telen we ook zelf fruit in het buitenland. De aankoop van fruit gebeurt wereldwijd en de afzet gebeurt voor het grootste gedeelte in West-Europa aan bedrijven die het fruit verwerken in de yoghurt, er jam van maken of drogen voor tussen de ontbijtgranen

Wij zijn per direct op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 16 uur per week. Wil jij werken in een internationaal bedrijf en hou je van zelfstandigheid in je functie? Dan zou deze functie perfect bij jou kunnen passen.

Als financieel administratief medewerker ben je primair verantwoordelijk voor de uitvoerende werkzaamheden rondom de administratie van Polproduct Netherlands. Je verwerkt de in- en verkoopfacturen, bereidt betaalopdrachten voor, bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer en verwerkt de bankmutaties in SAP.

Jij:

  • Hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Franse en Duitse taal is een pré;
  • Kunt zelfstandig werken;
  • Hebt bij voorkeur ervaring met SAP Business One;
  • Bent op zoek naar een leuke baan voor 16 uur per week.

Wij:

  • Bieden een uitdagende functie in een internationale werkomgeving met een enthousiast team;
  • Geven jou de ruimte voor eigen initiatief;
  • Bieden een marktconform salaris.

Enthousiast?

Stuur je cv en motivatie naar Sandra Voogd – finance@polproduct.nl

Voor meer informatie kun je ook bij haar terecht via 076-5963140 of bovengenoemd emailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

APPLY

Your Name (required)

Your Email (required)

Phone (required)

Your Motivations